Besplatno nijansiranje JUB Gold Dusty Pink Family boje

Boja godine 2022. je pepeljasto ružičasta, nježna i ženstvena, koja svojim zemljanim tonom odražava spokoj, toplinu i sigurnost.

Godina 2022. zasjat će u boji godine Dusty pink – Family 145 100E.

Trendovska nijansa u skladu je s najnovijim smjernicama iz područja mode, uređenja interijera i arhitekture. Preporučujemo kombinaciju s nježnim, bež i smeđim zemljanim tonovima, toplim drvetom, tekstilom i metalima poput zlata i bakra ili s hladnijim sivim nijansama.

Boja godine 2022. budi u nama pozitivne osjećaje te u interijeru osigurava naše dobro raspoloženje i zadovoljstvo. Značaj odabrane nijanse boje godine 2022. združuje nježnost, privlačnost, toplinu, strast i energiju, ali i nadahnuće, strpljenje, predanost i motivaciju, jednom riječju – ženstvenost, kojoj nitko ne može odoljeti.

Na ton karti JUB Favourite Feelings pronaći ćete boju godine pod oznakom Family 145 100E zajedno sa ostalim svjetlijim i tamnijim nijansama (od A do F), koje mogu biti idealne za sve kombinacije u vašem domu.

Zato Vam JUB i BAT poklanjaju besplatno nijansiranje JUB boje godine 2022. - Dusty pink

*Akcija besplatnog nijansiranja odnosi se na proizvod JUPOL Gold bilo koje pakiranje, nijansa Dusty pink (100E Family 145) prema JUB Favourite feeling ton karti.

Promotivna akcija će se odvijati i u našoj poslovnici Mursko Središće.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće