Zaštita osobnih podataka

Čuvanje privatnosti osobnih podataka

Vlasnik stranice (u daljnjem tekstu: BAT) se obvezuje čuvati privatnost osobnih podataka svih Korisnika www.batprodajnicentar.hr stranica, te će s istima postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, odnosno drugim primjenjivim propisima.

U slučaju pristanka na davanje osobnih podataka, smatrat će se da je Korisnik pristao na uvjete korištenja osobnih podataka predviđene ovim općim uvjetima, a temeljem kojih se BAT-u daje pravo da prikuplja, koristi, obrađuje i prenosi osobne podatke potrebne za korištenje web-stranica.

Prikupljanje, obrada i korištenje osobnih podataka

Korisnik prilikom davanja osobnih podataka daje osobnu suglasnost za prikupljanje, korištenje, obradu i prenošenje svojih osobnih podataka potrebnih za korištenje web-stranica, uključujući (ali bez ograničavanja na):

  • suglasnost da BAT može sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, obrađivati dane osobne podatke za potrebe vlastitih evidencija i statistike, za potrebe stvaranja baze podataka o kupcima, obavještavanja o proizvodima i uslugama, za potrebe dostave promotivnih materijala, unapređenje odnosa sa Kupcima te unapređenja usluga. BAT navedene podatke može davati trećima u svrhu izvršavanja usluge, zaštite interesa korisnika i BAT-a te sprječavanja eventualnih zloporaba;
  • potrebe što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva Korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga BAT-a koji za rezultat imaju povećanje zadovoljstva korisnika;
  • suglasnost da mu se BAT može obraćati pismenim putem, telefonski, SMS-om i/ili elektroničkom poštom, te mu na kućnu adresu dostavljati materijale kojima će ga obavještavati o pogodnostima i novinama u svojoj ponudi;
  • davanje podataka trećim osobama potrebnim za izvršenje gore navedenih svrha.

BAT će čuvati osobne podatke onoliko koliko je to potrebno za svrhe predviđene ovim općim uvjetima. Nakon isteka tog vremena osobni podaci će se uništiti, izbrisati ili učiniti anonimnima na način koji osigurava da se zadrži sigurnost osobnih podataka.

BAT neće razotkriti osobne podatke Korisnika trećim osobama, osim u svrhu izvršavanja usluge, zaštite interesa korisnika i BAT-a te sprječavanja eventualnih zloporaba.

BAT će osigurati da se osobni podaci Korisnika drže na sigurnom mjestu (koje uključuje razumnu administrativnu, tehničku i fizičku zaštitu kako bi se onemogućilo neovlašteno korištenje, pristup, razotkrivanje, kopiranje ili izmjena osobnih podataka), kojem mogu pristupiti samo ovlaštene osobe BAT-a.

BAT se obvezuje Korisnicima omogućiti pristup njihovim osobnim podacima koje posjeduje kako bi osigurao da su osobni podaci točni, potpuni i ažurirani.

Ukoliko Korisnici zatraže korekciju ili brisanje njihovih osobnih podataka, BAT će takve podatke izmijeniti ili ukloniti. Odabirom brisanja osobnih podataka Korisnici pristaju na to da će im biti onemogućen pristup određenim sadržajima na web - stranicama.

Prilikom davanja osobnih podataka, Korisnici jamče da su isti potpuni, istiniti, točni i ažurni.

Zaštita osobnih podataka i dostupnost trećim osobama

Osobni podaci Korisnika štite se sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, te ih BAT neće ni na koji način učiniti dostupnim trećima. Kupac ima pravo zatražiti ispravak, izmjenu ili nadopunu netočnih, nepotpunih ili neažuriranih podataka te se za sva pitanja u svezi zaštite osobnih podataka može obratiti voditelju zbirke osobnih podataka.

Stavljanje podataka korisnika na raspolaganje trećim osobama

BAT jamči da e-mail adresu i ostale podatke Korisnika neće stavljati trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez njegovog pristanka. Od navedenog se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga, u svrhu izvršavanja usluge, zaštite interesa korisnika i BAT-a te sprječavanja eventualnih zloporaba

Otklanjanje pogrešaka

BAT ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite podataka Korisnika, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ukoliko je to moguće, čim prije.

Prijava pogrešaka

BAT ne može garantirati da će podaci na Internet stranici biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, molimo Vas da je prijavite našim djelatnicima, kako bismo je otklonili na najbrži mogući način. Također ukoliko BAT dobrom namjerom smatra da je pronađena greška ispravna, istu može izbrisati ili promijeniti.

Radno vrijeme
Čakovec pon-pet: 7:00-20:30
sub: 7:00-19:00
ned: zatvoreno
Mursko Središće pon-pet: 7:00-19:00
sub: 7:00-13:00
ned: zatvoreno
Caffe bar BAT pon-pet: 6:00-20:00
sub: 6:00-19:00
ned: zatvoreno
21.5. - 1.6. 6:00-16:00
Kiosk brze hrane BAT-ko pon-pet: 8:00-15:00
sub: 9:00-14:00
ned: zatvoreno
25.5. zatvoreno

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće