O nama

Sve za moj dom je moto koji nas vodi i nadahnjuje već jedno desetljeće. Točnije, u svibnju 2009. godine, smo na 12.000 četvornih metara površine, otvorili naš prodajni centar, specijaliziran za gradnju, uređenje i opremanje doma, vrta i okućnice. Tako BAT postaje prvi i najveći domaći prodajni centar u Međimurju.

Na deset odjela i na skoro tri kilometara polica - pod jednim krovom - na izbor Vam stoji više od 80 tisuća proizvoda, namijenjenih stvaranju kvalitetnijeg, modernijeg i ljepšeg doma. Da bismo Vam bili još pristupačniji, 2017. godine otvorili smo i našu prvu poslovnicu u Murskom Središću.

Trudimo se svakom od Vas biti pri ruci. Nastojimo razumjeti potrebe i očekivanja svakog od Vas te Vam s veseljem ponuditi stručan savjet i pomoć, što naš cijeli tim ispunjava izuzetnim zadovoljstvom. Gradeći dobre i dugoročne odnose s našim kupcima, ali i našim uvaženim partnerima diljem svijeta, nadilazimo granice trgovanja, stvarajući nešto više - povjerenje.

Kao društveno odgovorna tvrtka, pri odabiru asortimana, dajemo prednost proizvodima bez štetnog utjecaja na okoliš, a svojim brojnim donacijama i sponzorstvima podupiremo raznovrsne projekte i događanja u lokalnoj zajednici koji život u ovome kraju, u svim segmentima, čine boljim.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće