Peri i suši #LikeABosch od 1.9.2022. do 28.2.2023.

Kupite li jednu od odabranih perilica-sušilica rublja između 1.9.2022. – 28.2.2023. Bosch Vam vraća 500 kn (66,36 €).

Od 1.9.2022. do 28.02.2023. kupnjom modela WDU8H543EU, WNG254U0BY, WNA14400BY, WNA144V0BY, WNA13400BY potrošač ostvaruje pravo na povrat novca u iznosu od 500 KN (66,36 EUR).

  

Kako nakon kupnje perilice-sušilice rublja do povrata novca u 5 minuta:

Za ostvarivanje prava na povrata novca, uređaj trebate kupiti u RH kao fizička osoba / potrošač.

 • Napravite profil na MyBosch
  • Ako ga već imate možete odmah na drugi korak.
 • Registrirajte svoju perilicu-sušilicu rublja
  • Trebate račun i broj modela za registraciju. Njega ćete lako naći na uređaju.
 • Ostavite recenziju za kupljeni uređaj
  • Iskrena recenzija je uvijek najbolja.
 • Popunite zahtjev za povrat novca 500 kn.
  • Trebat će vam samo račun.

    

Za bilo koju perilicu-sušilicu rublja, ovu su 4 koraka za 3 godine dodatnog jamstva:

Za sve Bosch perilice-sušilice rublja kupljene između 01.02.2022. i 31.01.2023., možete produžiti jamstvo na dodatne 3 godine.

 • Napravite profil na MyBosch
  • Ako ga već imate možete odmah na drugi korak.
 • Registrirajte uređaj
  • Trebate račun i broj modela za registraciju. Njega ćete lako naći na uređaju.
 • Ostavite recenziju za kupljeni uređaj
  • Iskrena recenzija je uvijek najbolja.
 • Nakon registracije kliknite na link za pregled certifikata i isprintajte ga.

 

Zrak i voda. Prava sloboda!

S inovativnim sustavom Hybrid FlexAir, vrhunska Bosch perilica-sušilica rublja postaje još učinkovitija i može automatski birati između različitih načina grijanja vode. Uređaj automatski odabire energetski najučinkovitiji način rada ovisno o količini rublja. Može odabrati standardni način rada, u kojem se voda zagrijava normalnim grijaćim elementom, ili novi način rada Hybrid FlexAir. S njim se hladna voda raspršuje izravno u bubanj, a vrući se zrak u isto vrijeme upuhuje u bubanj kako bi se voda zagrijala. Taj sustav optimizira postupak pranja i pri pranju pomaže s uštedom do 34% energije* u programu Eco 40-60.

Savršeno pranje i sušenje u jednom potezu.

Operite i osušite bez potrebe da vješate rublje. Uz Bosch perilice-sušilice rublje možete oprati i osušiti rublje bezbrižno, zahvaljujući senzoru za sušenje AutoDry. Naše perilice-sušilice prvi su izbor za ljude koji žele najbolje rezultate pranja i sušenja s najvišom udobnošću.

Pranje, sušenje i glačanje, sve u jednom.

Bosch perilica-sušilica s tehnologijom Iron Assist pere, suši i glača vaše rublje, sve u jednom uređaju. Sve-u-jednom rješenje za rezultate spremne za nošenje. Potpuno automatsko pranje rublja, bez potrebe za vješanjem odjeće, pa čak i bez potrebe za glačanjem, zahvaljujući parnom tretmanu Iron Assist.

Posebice higijenska njega.

Zato što je higijena bitna: Bosch perilice-sušilice s parnim programom Hygiene Care nježno prethodno zagriju vaše rublje prije pranja na niskim temperaturama kako bi ubile klice, bakterije i čak uklonile jake mirise - za higijenski čiste rezultate. Odlučna prema klicama, nježna prema vašoj odjeći.

AutoDry za najbolju njegu pri sušenju

Uvijek najbolji tretman za svaki tekstil zahvaljujući senzorima za sušenje AutoDry. Neprestanim nadzorom temperature i vlage, AutoDry automatski zna kada je vaše rublje savršeno suho, kako bi se odjeća zaštitila od pregrijavanja. Jednostavno izaberite prikladan program, potom funckiju Wash&Dry i aparat će sam automatski prilagoditi najbolje postavke za vrstu odjeće.

Veliki bubanj VarioDrum 10/6 kg.

U našem se velikom bubnju tijekom pranja voda i deterdžent mogu jednakomjerno i učinkovito rasporediti. Zahvaljujući VarioDrum bubnju od 70 litara, sada možete oprati do 10 kg rublja. Ili, možete oprati i osušiti do 6 kg, odnosno do 30 košulja, jednim potezom.

Operite i osušite u 60 min.

Sada možete temeljito oprati i osušiti rublje u samo jednom satu. Ovaj je program prikladan za malo zaprljanu odjeću te za pranje i sušenje tekstila otpornih na toplinu, poput pamuka i lana. Maksimalna količina rublja 1 kg.

Sustav EcoSilence Drive

Sustav EcoSilence Drive naših perilica-sušilica rublja nevjerojatno je tih i energetski učinkovit zahvaljujući motoru bez četkica koji štedi energiju i optimalno smanjuje buku trenja. Osim toga, protuvibracijske stijenke AntiVibration smanjuju vibracije tijekom centrifugiranja. Rezultat: nesmetan san i odlični rezultati pranja i sušenja.

Tečaj: 1 EUR = 7,53450 HRK

Radno vrijeme
Čakovec pon-pet: 7:00-20:00
sub: 7:00-19:00
ned: zatvoreno
Mursko Središće pon-pet: 7:00-16:00
sub: 7:00-13:00
ned: zatvoreno
Caffe bar BAT pon-pet: 6:00-20:00
sub: 6:00-19:00
ned: zatvoreno
Kiosk brze hrane "BAT-ko" pon-pet: 9:00-16:30
sub: 9:00-15:00
ned: zatvoreno

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće