Praktik Tools - bez dobrog alata nema zanata!

Ako kupujete alat, odlučite se za kvalitetu! Praktik Tools alati - FLEXPOWER.

Alati Praktik Tools, zbog svoje su kvalitete dobro su poznati i hobistima i majstorima. Liniju Flexpower odlikuje upravo njena praktičnost i mobilnost.

Alati imaju performanse kojima ćete sve vaše projekte uspješno odraditi, bilo da se radi o povremenom ili višednevnom korištenju u ostvarivanju vaših projekata.Praktik1

Uz performanse koje su uobičajene za segment alata u svim kategorijama, Praktik Tools alati pružaju i performanse koje se odlikuju u velikoj snazi, indikatorima napunjenosti kod baterijskog alata, elektronikama s potenciometrima za odabir prikladne snage ili brzine, antivibracijskim ručkama za ugodan rad i slično.

S Praktik Tools alatima svi vaši projekti bit će kvalitetno obrađeni, montirani ili izrađeni. Naime, ovi se alati napajaju putem jedne baterije koja se može koristiti za više različitih alata pa na kablove možete zaboraviti. Baterija je dostupna u raznim jačinama od 2 Ah do 6 Ah.

Alati se mogu kupiti u setu, ali i pojedinačno. Garancija traje 4 godine.

Zavirite u specijalizirani kutak Praktik Tools na našem Odjelu alata i odaberite alat ili set koji će Vam biti odlična pomoć pri Vašim radovima.

Praktik2

Radno vrijeme
Čakovec pon-pet: 7:00-20:30
sub: 7:00-19:00
ned: zatvoreno
Mursko Središće pon-pet: 7:00-18:00
sub: 7:00-13:00
ned: zatvoreno
Caffe bar BAT pon-pet: 6:00-20:30
sub: 6:00-19:00
ned: zatvoreno
Kiosk brze hrane BAT-ko pon-pet: 8:00-15:00
sub: 9:00-14:00
ned: zatvoreno

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće