Uz kupnju Whirlpool perilice ili sušilice rublja – praktičan poklon!

Kupite li bilo koju Whirlpool perilicu s prednjim punjenjem ili perilicu-sušilicu rublja poklanjamo Vam tromjesečnu zalihu Ariel tableta.

Zašto baš Whirpool perilice?

Whirlpool perilice rublja odlikuju se vrhunskim dizajnom i tehnologijama. Svježina odjeće je svima na prvo mjestu. Iz tog razloga, većina nas planira pranje rublja kad smo kod kuće jer možemo kontrolirati cijeli proces i vrijeme pranja. Između ostalog i zato da bi izbjegli zgužvano rublje, ali i neugodne mirise koji se javljaju kada se odjeća dugo ostavi u bubnju.

Imajući to u vidu, Whirlpool je osmislio inovativne perilice rublja koje će revolucionarno promijeniti Vaše iskustvo i poštedjeti Vas obaveze da odjeću izvadite odmah poslije završetka programa. Dok perilica rublja brine o mirisnoj i nezgužvanoj odjeći, uživajte u malim životnim radostima!

Fresh Care ciklus nježno okreće rublje u bubnju pomoću više sporih ciklusa okretanja u oba smjera koji se izmjenjuju u redovnim vremenskim intervalima do 6 sati nakon ciklusa pranja. FreshCare ciklus može se izabrati prilikom postavljanja parametara pranja ili u toku programa pranja te se može zaustaviti u bilo kojem trenutku.

Whirlpool je razvio i 6th Sense tehnologiju za sve svoje uređaje. Ova inovativna tehnologija impresionirati će Vas najboljim rezultatima svaki put jer automatski prepoznaje količinu rublja i u skladu s vrstom tkanina bira najbolji program pranja, što vam omogućuje uštedu do 50%* energije, vode i vremena. Ova intuitivna tehnologija uvijek osigurava optimalne rezultate kao i optimizaciju vremena, energije i vode. Samo napunite bubanj i odaberite program.

Odlučite li se za Whirlpool uređaje ostvarujete pravo na 3 dodatne godine jamstva, ukupno 5 godina jamstva, prijavom na http://www.elpromotion.eu/hr/

Uz to, na našem Vas odjelu čeka i praktičan poklon – pakiranje Ariel tableta dostatno za čak tri mjeseca bezbrižnog pranja!

*Usporedba s maksimalnim opterećenjem i opterećenjem perilice s 6th SENSE funkcijom i Cotton 60° programom.

** Akcija traje do 31.12.2020.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće